HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Wellmilton arbetar aktivt för att främja hälsa hos barn, unga och förädlrar. Vi erbjuder kostrådgivning, föreläsningar och workshops. Wellmilton ska vara med och bidra till ett friskare Sverige! 

Men, hur kan vi hjäla just dig? Nedan finner du förslag på hur vi kan hjälpa just dig och din familj. Tryck på ett av fallen nedan för att se hur vi kan hjälpa just dig:

JAG BEHÖVER GÅ NED I VIKT! JA!   
JAG BEHÖVER GÅ UPP I VIKT! JA!                  
ÄTER DITT BARN FÖR LITE GRÖNSAKER? JA!
JAG VILL UTVECKLA MINA MÅLTIDER! JA!
HJÄLP, MITT BARN ÄR SOCKERBEROENDE!

JAG BEHÖVER GÅ NED I VIKT
Trött på att släpa runt på de där extrakilona som varken gör nytta eller är snygga? Med hälsocoaching online hjälper vi dig att lägga upp en långsiktig plan för att tappa ett par kilon varje månad. Vi analyserar din nuvarande kost, hjälper dig med de små förändringarna som gör stor skillnad och coachar dig i mål.

För dig som vill gå ned i vikt rekommenderar vi att köpa vårt paket med hälsocoaching online 12 x 50 minuter, eller mer, för att verkligen få hjälp hela vägen i mål samt efter, för att undvika jojo-bantning. Boka hälsocoaching här!

JAG BEHÖVER GÅ UPP I VIKT

Att gå upp i vikt kan vara minst lika svårt som att gå ned i vikt. Det kräver ett nytt upplägg av kosten och en stor dos motivation. Här finns vi till hjälp med att lägga upp din kost så att den känns enkel att följa, att du orkar få i dig alla kalorier och vi hjälper till och coachar och motiverar dig in i mål.

För dig som vill ha ordentlig hjälp rekommenderar vi hälsocoaching online 12 x50 minuter . För dig som bara behöver hjälp att komma igång erbjuder vi även vårt paket hälsocoaching 4 x 50 minuter. Kom igång redan idag!

MITT BARN ÄTER FÖR LITE GRÖNSAKER
Trött på att tjata på ditt barn om att hen ska äta upp grönsakerna och kanske en aningens orolig att hen får i sig för lite vitaminer? Eller har du kanske rent av gett upp kampen och hoppas på att hen klarar sig gott och väl utan grönsakerna?

Lugn, vi hjälper dig. Genom vår hälsocoaching online kan du som förälder få coachande samtal som ger dig tips och verktyg på hur du kan få ditt barn att smaka på olika grönsaker och få in vanan med att äta grönsaker till varje måltid. 

JAG VILL UTVECKLA MINA MÅLTIDER

Känns det som att dina måltider ofta är grå och trist? Eller känns det som att dina måltider inte ger energi och tillräckligt med näring? 

Ingen fara, med hjälp av hälsocoaching hjälper vi dig. Vi kan hjälpa dig att analysera din nuvarande kost och ge dig konkreta tips, råd och recept på hur du med små medel får din nuvarande kost att bli mer näringstät, ge bättre energi och bli mer lustfylld. 

Få hjälp att utveckla dina måltider här!

HJÄLP, MITT BARN ÄR SOCKERBEROENDE

Brukar ditt barn tjata om glass, godis och sötsaker? Brukar ditt barn bli ledsen eller rent av gråta när hen inte får sitt lördagsgodis? Brukar ditt barn inte nöja sig med 5 godisbitar utan kräver mer, mer och mer? 

Allt fler barn i dagens samhälle lider av sockerberoende eller äter helt enkelt bara för mycket socker. Den stora mängden socker ökar risken för karies, övervikt, diabetes typ 2, hjärt- och kärlsjukdomar med mera. Stort intag av socker får också våra små över-hypade och minskar också deras intag av normal mat som ger livsviktiga vitaminer, mineraler, proteiner, kolhydrater och fetter. 

Ingen fara och ingen skuld. Kanon att du vill ta tag i problemet och vänder dig för proffessionell hjälp. Vi hjälper dig med hur du avvänjer ditt barn från sockret, ger dig konkreta råd och tips på varför och hur du ska minska/ta bort sockret. 

Ta hjälp idag!