HÄLSORÅDGIVNING DÄR DU ÄR!
Ta del av vår populära hälsorådgivning online. Oavsett var i världen du befinner dig kan du få personlig hälsorådgivning via Skype och äntligen ta tag i dina hälsovanor. Enkelt, effektivt och smidigt. Vi rekommenderar er att boka in minst 4 samtal för att verkligen komma igång med era nya hälsovanor, genomföra er förändring och nå era mål.

Osäker på hur vi kan hjälpa just dig? Kika in här och få svar!HÄLSORÅDGIVNING 
1 x 50 min 600:- (via Skype)
 

Ska du just till att påbörja din förändring eller är du mitt uppe i en viktminskning som går trögt? Denna rådgivning passar utmärkt för dig som enkelt och smidigt vill komma igång med din viktminskning. Vi kickstartar med en grundlig kostanalys och konkreta råd på hur du ska komma igång.

REKOMMENDERAS FÖR DIG!

HÄLSORÅDGIVNING 4 VECKOR
4 x 50 min. 520:- /samtal (via Skype)

DU SPARAR 320:-

Vill du komma igång ordentligt med din hälsoförändring? Under 4 tillfällen samtalar vi för att analysera din nuvarande situation, lägga upp en plan, stärka din motivation och öka din kunskap - allt för att du verkligen ska nå ditt hälsmål. Varje samtalstillfälle bygger på tidigare samtal, alltför att du i en stabil takt ska ta dig framåt utan krångel.HÄLSORÅDGIVNING 12 GGR
12 X 50 MIN. 450:- /samtal (via Skype)

DU SPARAR 1800:-

För dig som är redo för en förändring på riktigt rekommenderar vi detta paket. Vi samtalar regelbundet för att stärka din motivation och öka din kunskap för att du ska lyckas nå ditt mål. Detta paket är den lösning där just du får ut så mycket som möjligt av tjänsten, där du ständigt följer upp med din hälsocoach och utvecklas vidare.

Dina coach-timmar kan i detta paket fördelas valfritt över kommande år, men du rekommenderas att nyttja rådgivningen 1 gång per vecka.

VEM HJÄLPER VI?
Hälsorådgivningen erbjuds både för dig som vuxen individ och för dig som förälder som vill skapa hälsosammare
vanor för just ditt barn. Vår främsta kundgrupp är föräldrar.

Vi hjälper dig som vill gå ned/upp i vikt, välja hälsosammare mat, få hjälp att
komma igång/komma vidare, komma igång med träningen, hantera stress, förbättra sömnen,
hantera sockerberoende, förbättra prestationen och ev öka muskelmassa. Vi hjälper dig som vill
förbättra din hälsa på ett eller flera plan. Vi hjälper dig mot dina mål!

 

EXKLUSIV RÅDGIVNING HOS DIG
 

Vi erbjuder även ett personligt rådgivningsmöte där du är - i ditt hem, på din arbetsplats eller i parken. Rådgivning hos dig fungerar på samma sätt som våra Online-möten, bara att du möter din coach på ett riktigt möte. Passar utmärkt för dig som inte känner dig bekväm med att samtala online via video-/röstsamtal.

Din rådgivare: Jennifer Milton. Vem är jag? Läs mer här!

PRIS inklusive moms

Hälsorådgivning 50 min x 1            790:-
Hälsorådgivning 50 min x 2            1480:- 
Hälsorådgivning 50 min x 4            2700:-

SÅHÄR GÅR DET TILL

1. DIN HÄLSOPROFIL
Under 2-5 dagar registrerar du din nuvarande kost i vårt kostdataprogram. Under vårt första möte går vi sedan igenom detta, vi går igenom din nuvarande hälsa samt dina mål. Utöver det sätter vi tillsammans upp en tydlig plan på hur du ska nå dit. 


3. GENOMFÖRANDE
Tiden emellan våra samtal arbetar du aktivt med planen vi arbetat fram och du arbetar mot ditt hälsomål. 
 

2. DIN HÄLSOPLAN
Efter er hälsoprofil går vi igenom er hälsoplan. Vi sätter upp tydliga mål och delmål och går tillsammans igenom hur du ska arbeta för att nå dit. Vi arbetar i små steg för att det aldrig ska kännas övermäktigt. Vi arbetar aktivt för att införa nya vanor som du kan anamma till din livsstil. Vanor som är hållbara helt enkelt!

4. UPPFÖLJNING OCH FORTSÄTTNING
Vid alla uppfölningssamtal går vi igenom hur den gågna veckan känts, motgångar, framsteg och arbetar vidare med den kommande tiden. Allt för att du hela tiden ska förbättra dina livsstilsvanor, din hälsa och för att du ska nå dina önskade mål.

Är du redo för resultat?

DÄRFÖR FUNGERAR Wellmilton

FOKUS PÅ HELHET
Vi fokuserar på helheten, det vill säga kost, rörelse och motivation. Vi tror allt behövs för en lyckad hälsa.
PERSONLIGT
Du får en personlig coach som hjälper just dig. Vi anpassar upplägget efter dig och dina mål.
FÖRÄNDRINGAR SOM HÅLLER
Vi arbetar för att dina förändringar ska bli en del av din nya livsstil - inte en diet som försvinner lika fort som den kom!