FÖRELÄSNING

Wellmilton erbjuder föreläsningar till skolor, föreningar och företag runt om i Uppsala. Föreläsningarna hålls av Jennifer Milton som inspirerar och motiverar barn, föräldrar och vuxna individer inom kost, hälsa, livsstil och rörelse för barn, familjer och vuxna.

Vi skräddarsyr föreläsningen efter era önskemål. Vår främsta målgrupp är föräldrar där vi arbetar aktivt med att informera och inspirera till att skapa en hälsosammare livsstil för sin familj!

Önskas offert?
Återkom till mig för offert här!


DELTA GÄRNA PÅ VÅR ÖPPNA FÖRELÄSNING OM SOCKERBEROENDE, 15 MAJ!

Exempel på föreläsningar:

KOSTENS BETYDELSE FÖR IDROTTANDE BARN
Hur kan jag som förälder tänka kring kosten innan, under och efter träning? Hur påverkas mitt barn av kosten avseende prestation, energi och humör? Hur hanterar vi kosten även de stressiga dagarna? 

Under denna föreläsning får du som förälder ta del av rätt kunskap och verktyg för hur du ska hantera kosten för just ditt idrottande barn!

KOSTENS BETYDELSE FÖR VÅRA SMÅ
”Kostens betydelse för våra små” är föreläsningen som behandlar kost- och livsstilsfrågorna vi alla föräldrar undrar över. Hur hanterar jag matovilja eller matöverätande? Hur mycket grönsaker ska mitt barn äta? Hur hanterar jag bråk vid matbordet? Hur involverar jag mitt barn i matlagning och kosten? Hur påverkas mitt barn av vad hen äter – eller inte äter?
 
Utan pekpinnar ger föreläsningen dig som förälder rätt verktyg och motivation för att skapa bättre förutsättningar för goda livsstilsvanor åt ditt barn. Föreläsningen är lättsam och varvar inspiration med information om hur du som förälder kan tänka kring kosten och livsstil för ditt barn.

ETT GRÖNARE LIV
Vad ska jag tänka på när jag äter vegetarisk mat? Hur mycket protein behöver jag egentligen? Genom att lägga upp din kost rätt, med rätt kombo av olika livsmedel, får du i dig alla näringsämnen du behöver, oavsett om du är vegetarian, äter vegetariskt ibland eller vill lära dig mer! Denna föreläsning går igenom hälso- och miljöfördelarna med att dra ned på köttet, ger dig rätt verktyg för hur just du kan äta mer vegetarisk och hur. Utan pekpinnar ger vi dig inspiration till att prova mer av det grönare livet!

Jennifer Milton, Wellmilton, Hälsorådgivning

Senast gjorda föreläsningar:
2 mars 2071: Bälinge IF Fotboll, Uppsala. "Kostens betydelse för idrottande barn", föräldrar till barn i åldern 8-12 år.
5 mars 2017: Asylboende, Uppsala - via stadsmissionen. "Kostens betydelse vid idrott", för ungdomar 17 år.