DET SOM SKILJER OSS FRÅN DOM

Våra tjänster bygger grunden och hjälper föräldrar och barn på vägen mot en hälsosammare livsstil. Vi utvecklar ständigt våra tjänster och ser till att regelbundet utbildas vidare. För oss är det viktigt att vara i topp, för att även få dig och ditt barn dit. Vår vision är att alla våra kunder skall vara nöjda och nå sina mål.

På WELLMILTON grundar vi alla våra upplägg efter hälsosam mat som ger dig energi och glädje. Vi arbetar med supportiva metoder för att det ska vara så lätt som möjligt för dig som förälder att få den hjälp du behöver för en hälsosammare livsstil åt dig och/eller ditt barn. 

Oavsett om du anlitar oss för att förändra ditt barns livsstil eller om det är du själv som önskar förändra din livsstil - så arbetar vi ständigt mot mål som är långsiktigta och hållbara. Hos oss kan du alltid förvänta dig en genomarbetad plan, för att just DU skall göra små förändringar som förändrar resten av ditt eller ert barns liv!

Den största önskan är att fler skall förstå värdet av en hälsosam livsstil, och vi önskar vara den som visar dig dit!


"Ingen dröm är för stor"
 

JENNIFER MILTON

Lic. Livsstilsrådgivare

JAG VISAR VÄGEN

När du anmäler dig eller ditt barn till ett av våra program är det jag som är er primära rådgivare. Det är jag som genom samtal finns här med de rätta verktygen och all motivation som krävs för att ni ska nå era mål på en långvarig basis.

Med ett stort intresse för mat, hälsa och träning har jag utvecklat en gedigen kunskap inom ämnet och är även utbildad kost- och livsstilsrådgivare. Jag har ett extra stort intresse för barn och min stora vision är att vara med och minska barnfetma, barnövervikt och allmän övervikt som är ett globalt växande problem!

Mitt mål är att skapa en balans för dig och/eller ditt barn och rådgiver utan pekpinnar och måsten. Mitt mål är att tillsammans med dig finna en balanserad vardag som passar just dig och/eller ditt barn!

Utbildning:
Lic. Livsstilsrådgivare - Bergklint Education (omfattar lic.kostrådgivare, dipl hälsoinspiratör samt beroendeproblematik)

TRE SNABBA


1. Favoritträning? Under hela min uppväxt var jag en hästtjej. Hade egen häst från ålder 5 till och med 15 år. Under tonåren smög sig ett stort intresse för gym och löpning på och har hållt sig fast. Men för tillfället gillar jag allra bäst träning som är jordnära och lättillgänglig. Promenader som transportmeddel, löpning i motionsspåret eller styrketräning i skogen. Uppskattar att få spendera tid utomhus!

2. Favoritmåltid? Svårt! Jag som älskar så mycket. Men har blivit helt överförtjust i kikärtor och äter helst en stor sallad med diversegrönsaker, fullkornspasta med en skvätt pesto, fetaost och kikärtor! Äter även mer än gärna kikärtsgrytor!

3. Gör helst för att få igång andra? Gemenskap. Gemenskap är, enligt mig, en av grundpelarna för att skapa en bra grund för hälsovanor! En träningskompis, ta sällskap av varandra med promenad istället för bussen, utmana kollegorna på 10 squats en gång i timman en hel arbetsdag eller armhävningstävling med ett syskon eller bekants barn!