DET HÄR HÄNDER NU!

Så, vad händer här på Wellmilton när bloggen står stilla? Den senaste veckan har verkligen rullat på i högt tempo.

I onsdags befann Wellmilton sig på I'm a Runner - loppet här i Uppsala.  Vi ställde ut med ett monterbord och informerade de nyfikna om vårt företag. Vi stod intill start- och målgång och hejade därmed in alla deltagande i mål. Det är alltid lika roligt med alla olika former av ting som främjar hälsa och rörelse. Heja, heja! 

I torsdags begav vi oss till det stora Relation-eventet på Uppsala Konsert och Kongress. Alla Uppsalas VD's, HR-chefer och ansvariga fanns på plats. Representanter från alla stora bolag i Uppsala. Där stod vi på Wellmilton med monter och berättade om oss. Så fantastiskt roligt med alla nyfikna och få höra att vi verkligen gör ett fantastiskt, viktigt arbete. Vi ska verkligen vara med och göra Uppsala och Sverige friskare!

Efter 7 timmar på det eventet packade vi om och tog oss till BolandCity. De hade arrangerat tjejkväll där jag tillsammans med ett gäng andra företag fick ställa ut. Jag ordnade en tävling vid mitt monterbord som fick varenda passerande att stanna till. Gissa antalet äpplen i skålen. Fantastiskt roligt att få träffa alla och bjuda in dem till vår kommande föreläsning här i Uppsala samt tillsammans fundera ut hur jag kan hjälpa just dem. Vilken dag! 

Idag blir det administration samt några hälsorådgivningssamtal med mina kunder. 

Wellmilton är på gång, Wellmilton ska göra Uppsala och Sverige friskare, gladare och piggare helt enkelt! 

Vill du och din familj också bli friskare, gladare och piggare? Anmäl dig idag!

KOMMENTERA GÄRNA:

SENASTE INLÄGGEN

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln