HÄLSA, VAD BETYDER DET FÖR DIG?

Hälsa.

Vad tänker du på när jag säger det? 

Ordet hälsa har verkligen en sådan olika innebörd för oss alla. För någon innebär hälsa att ha ett snyggt yttre. För en annan innebär det att inte vara sjuk. För ytterligare någon innebär det att röra sig ibland och äta bra. 

Det är lite suddigt vad det betyder.

Hälsa enligt mig är att må bra i såväl kropp och sjäv. Allra främst handlar det om fokus på att vara frisk och må bra, snarare än att inte vara sjuk. Att vara frisk och må bra handlar om att äta mat som ger näring och energi, vardagsmotionera, träna, avsätta tid för nedvarvning, stänga av mobilen iband, sova 8 timmar om natten.. Helt enkelt allt som hjälper till att hålla oss friska i kropp och själ. 

Vad betyder hälsa för dig? Vad gör du för att främja din hälsa?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln